החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מניחים בקערה פילה דג, צנוניות ופלפל ירוק, יוצקים שמן זית ומיץ לימון, מתבלים במלח ומערבבים בעדינות. סוחטים עגבנייה, יוצקים יוגורט ומקשטים בנענע, עירית ושמיר.
החוכמה בסביצ'ה היא לבחור דג טרי, לתבל אותו בעדינות ולהגיש את המנה בסמוך לתיבולה כדי שטעמי הדג ישמרו
מניחים בקערה פילה דג, צנוניות ופלפל ירוק, יוצקים שמן זית ומיץ לימון, מתבלים במלח ומערבבים בעדינות. סוחטים עגבנייה, יוצקים יוגורט ומקשטים בנענע, עירית ושמיר.