מתכון

סביצ'ה אינטיאס

החוכמה בסביצ'ה היא לבחור דג טרי, לתבל אותו בעדינות ולהגיש את המנה בסמוך לתיבולה כדי שטעמי הדג ישמרו

65,148 בשלנים התעניינו במתכון זה
סביצ'ה אנטיאס של רביבה אפל ז"ל. צילום: רוני כנעני
סביצ'ה אנטיאס של רביבה אפל ז"ל. צילום: רוני כנעני

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מניחים בקערה פילה דג, צנוניות ופלפל ירוק, יוצקים שמן זית ומיץ לימון, מתבלים במלח ומערבבים בעדינות. סוחטים עגבנייה, יוצקים יוגורט ומקשטים בנענע, עירית ושמיר.