מתכון

סביצ'ה ברמונדי עם תותים

השף לויה אליעזר מכין מדג הברמונדי סביצ'ה עדין שמקבל טוויסט בטעמים בזכות תותים מתוקים

8,182 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019
סביצ'ה ברמונדי עם תותים של שף לויה אליעזר. צילום וסטיילינג: הדס ניצן
סביצ'ה ברמונדי עם תותים של שף לויה אליעזר. צילום וסטיילינג: הדס ניצן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

חותכים את הדג לקוביות קטנות ואחידות.

2

חותכים את התותים לחתיכות דומות בגודלן לקוביות הדג.

3

מסלקים את הגרעינים מהצ'ילי וקוצצים דק. קוצצים דק גם את הכוסברה.

4

מכניסים את הדג, התותים, הכוסברה והצ'ילי לקערה ומערבבים. מוסיפים את מיץ הליים או הלימון ומערבבים. יוצקים את שמן הזית ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור ומערבבים.