החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים את כל החומרים, פרט ללימון וליוגורט.
2
מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים.
להגשה
3
מורחים בתחתית צלחת ההגשה שכבה עדינה של יוגורט. מסדרים את הסביצ'ה מעל ומגישים.
לארוחת ערב או בראנץ', שף עלי זועבי מציע להכין סביצ'ה ים תיכוני עם המון עשבי תיבול
מערבבים את כל החומרים, פרט ללימון וליוגורט.
מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים.
מורחים בתחתית צלחת ההגשה שכבה עדינה של יוגורט. מסדרים את הסביצ'ה מעל ומגישים.