מתכון

סביצ'ה דג ים תיכוני

לארוחת ערב או בראנץ', שף עלי זועבי מציע להכין סביצ'ה ים תיכוני עם המון עשבי תיבול

17,274 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
סביצ'ה דג ים תיכוני של השף עלי זועבי. צילום וסטיילינג: בועז לביא
סביצ'ה דג ים תיכוני של השף עלי זועבי. צילום וסטיילינג: בועז לביא

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים, פרט ללימון וליוגורט.

2

מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים.

להגשה

3

מורחים בתחתית צלחת ההגשה שכבה עדינה של יוגורט. מסדרים את הסביצ'ה מעל ומגישים.