האני מאמין הקולינרי שלי הוא שילוב של העולם הישן והעולם החדש. מה שנתן לי השראה לסביצ'ה עם התותים זה הפרילי של שנות ילדותי.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לשמן בזיליקום
אופן ההכנה
1
מכינים שמן בזיליקום: חולטים את עלי הבזיליקום כ־30 שניות במים רותחים עם מלח ומעברים מיד למי קרח. סוחטים היטב. טוחנים את העלים עם השמן עד לקבלת שמן ירוק במרקם חלק. מסננים במסננת דקה מאוד (שינואה) ומצננים.
2
מסדרים את הדג בצלחת הגשה. מנקדים מעל עם יוגורט, מפזרים תותים, מתבלים במלח ופלפל, מקשטים עם שמן בזיליקום, סוחטים מעל ליים או לימון ומפזרים פרוסות צ'ילי ועלי מיקרו בזיליקום. מפזרים מעל מעט טוביקו שחור.