החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסביצ'ה
לקרם הכוסברה
לדף אורז פריך
אופן ההכנה
לדף אורז קריספי
1
מחממים סיר עם שמן לחום של 140 מעלות. מטגנים את נייר האורז ומעבירים לנייר סופג.
לקרם הכוסברה
2
טוחנים יחד במעבד מזון את כל המרכיבים, מעבירים לקופסה ושומרים בקירור.
לסביצ'ה
3
חותכים את פילה המוסר לקוביות. קוצצים את הכוסברה ואת הבצל, חותכים את העגבנייה לקוביות קטנות ומערבבים את כל המרכיבים. מוסיפים מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם.
להגשה
4
מניחים על צלחת הגשה 2 כפות מקרם הכוסברה. מניחים מעל את דף האורז ובתוכו הסביצ'ה.