החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבצק
למלית
אופן ההכנה
מכינים את הבצק
1
מעבדים את החומרים במעבד מזון בפולסים רק עד להתגבשות בצק. מכסים בניילון ושומרים במקרר חצי שעה.
2
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מעצבים, ממלאים ואופים
3
מחלקים את הבצק ל-6 חלקים. מרדדים כל חלק על משטח מקומח לעלה עגול ודק בזמן ששאר הבצק נשמר במקרר. מחלקים ל-8 משולשים (כמו פיצה). מניחים מעט (בערך כפית) מן התמרים בחלק הרחב של כל משולש ועליהם אגוזים (לא חובה) ומגלגלים לרוגלעך. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ממלאים כך את כל הבצק. אפשר להכין חלק ולשמור במקפיא.
4
אופים 15-20 דקות רק עד שמזהיב מעט.