חוגגים ט"ו בשבט

קינוחים עם פירות יבשים

בעוגות, בעוגיות, בקרמים ובמאפים - קבלו שלל קינוחים מפנקים עם צימוקים, תאנים, תמרים, אגוזים ושאר פירות יבשים
עוגיות חוויאג' ופירות מיובשים של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר
עוגיות חוויאג' ופירות מיובשים של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

עוגיות חוויאג' ופירות מיובשים

3 דירוגים
אבקת קפה שחור ותערובת חוויאג' מבשמים את העוגיות; ג'ינג'ר, שוקולד והדרים מעמיקים את דואט הטעמים המריר-מתוק למתכון המלא
  • עוגיות מגולגלות בשלושה מילויים של שף-קונדיטורית הילי גרינברג. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי
    עוגיות מגולגלות בשלושה מילויים של שף-קונדיטורית הילי גרינברג. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי
  • עוגיות מגולגלות בשלושה מילויים של שף-קונדיטורית הילי גרינברג. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי
    עוגיות מגולגלות בשלושה מילויים של שף-קונדיטורית הילי גרינברג. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי

עוגיות מגולגלות בשלושה מילויים

עוגיות מגולגלות הן העוגיות המאוזנות ביותר שיש - יחס נכון בין בצק פריך, עשיר ולא מתוק למלית מתוקה ונימוחה למתכון המלא
  • סקונס משמש מיובש או שוקולד של שף-קונדיטורית הילי גרינברג. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי
    סקונס משמש מיובש או שוקולד של שף-קונדיטורית הילי גרינברג. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי
  • סקונס משמש מיובש או שוקולד של שף-קונדיטורית הילי גרינברג. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי
    סקונס משמש מיובש או שוקולד של שף-קונדיטורית הילי גרינברג. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי

סקונס משמש מיובש או שוקולד

לחמניות אנגליות עדינות במתיקות מתונה שאפשר לשלב בהן תוספות מתוקות או חמצמצות למתכון המלא
ביסקוטי אגוזי מלך ואניס של שף-קונדיטורית הילי גרינברג. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי
ביסקוטי אגוזי מלך ואניס של שף-קונדיטורית הילי גרינברג. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי

ביסקוטי אגוזי מלך ואניס

עוגיות מלאות אופי - טעימות, מתפצחות, אלגנטיות ומקבלות לתוכן בהתמסרות תבלינים, אגוזים, פירות יבשים ושלל תוספות למתכון המלא
רולדת שמרים במילוי קרם פיסטוק, משמשים מיובשים ומי ורדים של יובל אלחדף. צילום: שרית גופן. סטיילינג: דלית רוסו
רולדת שמרים במילוי קרם פיסטוק, משמשים מיובשים ומי ורדים של יובל אלחדף. צילום: שרית גופן. סטיילינג: דלית רוסו

רולדת שמרים במילוי פיסטוק, משמש מיובש ומי ורדים

1 דירוגים
תודות לטכניקות הקיפול המיוחדות גם המעטפת הפריכה של העוגות וגם הפנים שלהן נראים כמו פסיפס מרתק של צבעים ומרקמים למתכון המלא
מלבי קוקוס ופירות מיובשים של מולי מגריסו ואריק דרחני. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: דלית רוסו
מלבי קוקוס ופירות מיובשים של מולי מגריסו ואריק דרחני. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: דלית רוסו

מלבי קוקוס ופירות מיובשים

3 דירוגים
הוא מבושם מאוד בזכות השימוש במי זאהר ובמי ורדים, ומרקמו קרמי וקטיפתי במיוחד כיוון שרובו מבוסס על שמנת למתכון המלא
בראוניז טבעוניים ללא אפייה עם זרעי צ'יה מתוך הספר "אפייה טובה עם מיקי שמו". צילום: דניאל לילה; סטיילינג: עמית פרבר
בראוניז טבעוניים ללא אפייה עם זרעי צ'יה מתוך הספר "אפייה טובה עם מיקי שמו". צילום: דניאל לילה; סטיילינג: עמית פרבר

בראוניז טבעוניים ללא אפייה עם זרעי צ'יה

2 דירוגים
גרסה בריאה זו מבוססת על תמרים, אגוזים, שקדים ומעט קקאו. הטעם והמרקם שונים וכמובן, אך מוצלחים בזכות עצמם למתכון המלא
  • קוביות קקאו, תמרים ואגוזים בציפוי קוקוס של רינת צדוק. צילום: שני בריל
    קוביות קקאו, תמרים ואגוזים בציפוי קוקוס של רינת צדוק. צילום: שני בריל
  • קוביות קקאו, תמרים ואגוזים בציפוי פטל מיובש של רינת צדוק. צילום: שני בריל
    קוביות קקאו, תמרים ואגוזים בציפוי פטל מיובש של רינת צדוק. צילום: שני בריל

קוביות קקאו, תמרים ואגוזים

12 דירוגים
קוביות תמר קרמיות ושוקולדיות שמספקות את התשוקה למתוק עם משהו בריא (ובלי לבאס). מצפים בציפויים שונים כדי לגוון למתכון המלא