החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
טוחנים פלפלים, שום, כוסברה ופטרוזיליה במטחנת בשר ביתית או במעבד מזון עד לקבלת מחית.
2
מעבירים לקערה, מערבבים עם התבלינים היבשים ומעט שמן זית. מעבירים לצנצנת ושומרים במקרר עד חודשיים.
אני אוהב להגיש את הסחוג בקערה עם קרם פטה - כוס גבינת פטה וכוס גבינה לבנה טחונות יחד במעבד מזון לקרם חלק
טוחנים פלפלים, שום, כוסברה ופטרוזיליה במטחנת בשר ביתית או במעבד מזון עד לקבלת מחית.
מעבירים לקערה, מערבבים עם התבלינים היבשים ומעט שמן זית. מעבירים לצנצנת ושומרים במקרר עד חודשיים.