החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־150 מעלות. במקביל מחממים שמן זית בסיר רחב מעל להבה בינונית ומטגנים בצל 10‐7 דקות להשחמה קלה. מוסיפים שום, פריקה, חמאה וקורט מלח ופלפל שחור גרוס. מערבבים עד שהחמאה נמסה לגמרי, יוצקים מים ומביאים לרתיחה.
2
מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ־10 דקות. ממליחים ומפלפלים קלות את הדגים ומשבצים אותם בתוך הפריקה. מסירים מהאש ומעבירים לתנור ל־25 דקות.
3
מפזרים מעל לתבשיל פטרוזיליה ונענע, סוחטים לימון ומגישים למרכז השולחן.