מתכון

סטייק כרוב צלוי

הלחם והאנשובי הופכים את המנה מתוספת למנה שיכולה לשמש ארוחה בפני עצמה

47,240 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
סטייק כרוב צלוי של רינת צדוק. צילום: דניאל לילה
סטייק כרוב צלוי של רינת צדוק. צילום: דניאל לילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־200 מעלות. מושחים את פרוסות הכרוב בשמן זית ומעבירים לתבנית. מפזרים מעל מלח ופלפל, עשבי תיבול ופלפל ירוק חריף. מכסים את התבנית בנייר אפייה ואופים כ־12 דקות.

2

מסירים את נייר האפייה, מוסיפים חתיכות לחם וצולים עוד כ־10 דקות עד להזהבה. מניחים פילטים של אנשובי על הכרוב הצלוי ומגישים.