החיבור של הקרמל החריף עם סטייק דקיק של סינטה הופך אותו לכזה שאי אפשר להפסיק לאכול ממנו.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מפזרים סוכר במחבת כבדה ומחממים על להבה בינונית בלי לערבב עד שהסוכר מתחיל להימס. מוסיפים פלפלים ומניחים להם להיצרב בסוכר תוך כדי ערבוב בכף עץ במשך כ-2 דקות. מוסיפים יין לבן וחמאה ומערבבים בעזרת כף עץ תוך גירוד המשקעים מתחתית המחבת. היין יבעבע בנמרצות ויצטמצם במחבת כעבור כדקה.
2
צורבים את הסטייקים כדקה מכל צד, מתבלים במלח ובפלפל ומגישים מייד. אם המחבת מתחילה להישרף, מוסיפים עוד מעט יין לבן בין סטייק לסטייק.