פטריות הפורטובלו הגדולות והבשרניות ממש נולדו לצלייה על גריל, במיוחד אחרי שמשרים אותן במרינדה טעימה של רוטב סילאן גריל עם חיזוק של פפריקה מעושנת. כי גם לצמחונים מגיע לחגוג.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
למרינדה:
להגשה:
אופן ההכנה
1
מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים בה את הפטריות למשך כשעה.
2
צולים את הפטריות על גריל חם 3-2 דקות מכל צד עד שהן מזהיבות ומתרככות.
3
מערבבים יוגורט, שום ומלח בקערית.
4
מניחים את הפטריות על מצע של עלי מיקרו ומגישים לצד היוגורט המתובל.