מתכון

סטייק פרגית על סלט עשבים

מנה עיקרית קלילה ומרעננת לפסח שלא דורשת מכם שעות של עמל במטבח

9,248 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
סטייק פרגית על סלט עשבים של השף עלי זועבי. צילום וסטיילינג: בועז לביא
סטייק פרגית על סלט עשבים של השף עלי זועבי. צילום וסטיילינג: בועז לביא

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למשרה

לסלט

אופן ההכנה

למשרה

1

מערבבים היטב בקערה גדולה את כל חומרי המשרה. מכניסים את סטייק הפרגית לקערה ומשרים למשך 30 דקות.

לסלט

2

מערבבים בעדינות בקערה את כל מרכיבי הסלט (נזהרים שלא למעוך את הפילטים של התפוז).

3

מחממים מחבת עם 3 כפות שמן זית ומטגנים קלות את עלי המרווה. מניחים את סטייק הפרגית על המחבת החמה וצורבים 2-3 דקות מכל צד.

להגשה

4

מסדרים מהסלט בצלחת הגשה ומעל מניחים את הפרגית הצרובה.