החומרים טבלת מידות ומשקלות
למילוי
אופן ההכנה
למילוי
1
צורבים את בשר האסאדו במחבת לפני כניסתו לתנור.
2
למחבת נוספת יוצקים שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה.
3
מכניסים את הבשר לתבנית עמוקה ומוסיפים את השום, פלפל השאטה והבצל המטוגן. מתבלים בפפריקה וכמון.
4
מוסיפים את הציר ומכסים את התבנית בנייר כסף. אופים בתנור כשעתיים בחום של 125 מעלות. לאחר האפייה טוחנים את הבשר בלבד עד לקבלת מסה קשה.
לסיגר
5
פורשים עלה סיגר על משטח נקי. מניחים כף גדושה של מילוי בשר לרוחבו, בחלק התחתון של העלה. מקפלים את החלק התחתון קיפול אחד עם המילוי ולאחר מכן מקפלים משני הצדדים, וממשיכים עד לקבלת סיגר.
6
מטגנים את הסיגרים בשמן עד להזהבה ומגישים חם.