סיגרים - פיקנטיים ומתוקים

עם בקר, טלה, דגים, ירקות או גבינה - כך מכינים סיגרים פריכים ומושלמים
אוגוסט 2020
סיגרים של דג ים עם צזיקי צנוניות של שפית סבינה ולדמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ
סיגרים של דג ים עם צזיקי צנוניות של שפית סבינה ולדמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ

סיגרים של דג ים עם צזיקי צנוניות

2 דירוגים
הפסטלים אף פעם לא מתים, הם רק משתנים. עם מלית דג מתובלת לצד צזיקי ארומטי וקליל הם הופכים למנה קיצית ונפלאה למתכון המלא
סיגר קולסלאו עוף עם מטבוחה וצ'ירצ'י של שפים אליעזר מזרחי ואורי נבון ממחניודה. צילום: רן בירן
סיגר קולסלאו עוף עם מטבוחה וצ'ירצ'י של שפים אליעזר מזרחי ואורי נבון ממחניודה. צילום: רן בירן

סיגר קולסלאו עוף עם מטבוחה וצ'ירצ'י

אפשר לפרק את המתכון ולהכין רק את הסיגרים או התוספות, ואפילו לקנות את התוספות ולקצר תהליכים למתכון המלא