במרינדה שבמתכון אפשר גם להשרות נתחי פרגיות או עוף ולצלות על הגריל.
תבנית (סינייה) בקוטר 35 ס"מ
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מניחים את הכרעיים בקערה, מוסיפים זעתר, מלח ופלפל, שום כתוש, שמן זית ומיץ לימון ומערבבים היטב עד שכל הכרעיים מצופות בתערובת. מסדרים את הכרעיים בסינייה.
2
מחממים תנור ל־200 מעלות. שמים שומר וכרשות בקערה שבה היה העוף ומצפים אותם ביתרת הרוטב. מסדרים את הירקות מסביב לכרעיים ושופכים את יתרת הרוטב לסינייה.
3
מוסיפים 1/2 כוס מים ואופים כ־45 דקות עד שהעוף משחים ומוכן מבפנים. מומלץ לבדוק את הסינייה אחרי כחצי שעה, ואם חסרים נוזלים מוסיפים כמה כפות מים.