מתכון

סלופי ג'ק

השף צחי בוקששתר מכין את סנדוויץ' הבשר האולטימטיבי

7,706 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2019
סלופי ג'ק של שף צחי בוקששתר. צילום: יורם אשהיים
סלופי ג'ק של שף צחי בוקששתר. צילום: יורם אשהיים

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

קולפים את הבצל וקוצצים לקוביות. על הלהבה הכי גדולה מחממים מחבת גדולה עד שהיא חמה מאוד.

2

מטגנים את קוביות הבצל בשמן במחבת עד קבלת צבע זהוב. מוסיפים את הג'ינג'ר והשום ומיד אחר כך את הבשר.

3

קוצצים את הבשר הטחון בכף עץ או במרית על המחבת, כדי שלא ייווצרו גושים. טועמים ומתבלים במעט מלח ובפלפל (הרטבים ייתנו את רוב הטעם).

4

מחממים מחבת גריל, חוצים את הלחמניות וקולים על המחבת את פנים הלחמניות.

5

כשהבשר מתחיל להיות מוכן, יוצקים עליו את הצ'ילי המתוק ומטגנים קצת, מוסיפים את רוטב הברביקיו וממשיכים לערבב, מוסיפים את הקטשופ ומערבבים. כשהכל חם ומבעבע מסירים מהאש.

להגשה

6

מסדרים את תחתיות הלחמניות על צלחות, מניחים עליהן את הירקות ויוצקים את הבשר. מניחים ברישול את חלקה העליון של הלחמנייה ומגישים.