החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
קולפים את הבצל וקוצצים לקוביות. על הלהבה הכי גדולה מחממים מחבת גדולה עד שהיא חמה מאוד.
2
מטגנים את קוביות הבצל בשמן במחבת עד קבלת צבע זהוב. מוסיפים את הג'ינג'ר והשום ומיד אחר כך את הבשר.
3
קוצצים את הבשר הטחון בכף עץ או במרית על המחבת, כדי שלא ייווצרו גושים. טועמים ומתבלים במעט מלח ובפלפל (הרטבים ייתנו את רוב הטעם).
4
מחממים מחבת גריל, חוצים את הלחמניות וקולים על המחבת את פנים הלחמניות.
5
כשהבשר מתחיל להיות מוכן, יוצקים עליו את הצ'ילי המתוק ומטגנים קצת, מוסיפים את רוטב הברביקיו וממשיכים לערבב, מוסיפים את הקטשופ ומערבבים. כשהכל חם ומבעבע מסירים מהאש.
להגשה
6
מסדרים את תחתיות הלחמניות על צלחות, מניחים עליהן את הירקות ויוצקים את הבשר. מניחים ברישול את חלקה העליון של הלחמנייה ומגישים.