מתכון

סלטה פָּנגָ'ה (סלט סלק)

תלוליות של סלק בוהק בצלחת - מתוק, חמוץ וכל כך רענן ושמח בפה

20,605 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
סלטה פָּנגָ'ה (סלק). צילום: shutterstock
סלטה פָּנגָ'ה (סלק). צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

שמים סלקים בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מכסים חלקים מבשלים כ- 30 דקות על להבה בינונית עד שהסלקים רכים אבל לא מדי. מצננים, קולפים, חותכים לרבעים ופורסים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ.

2

שמים בקערה את הסלקים ויתר החומרים, מערבבים ומגישים. שומרים עד 4 ימים במקרר.