סלט בהשראה קאריבית, שאפשר להתחבר אליה בקלות גם מהמזרח התיכון.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מניחים אבוקדו, אננס, פקאן, צ’ילי וכוסברה בקערה.
2
מערבבים מיץ לימון ורכז רימונים בקערית ומוזגים על הסלט. מתבלים במלח גס ומערבבים בעדינות, כדי שהאבוקדו לא יימעך.
- כשנגמרת העונה, מחליפים את האבוקדו ב-2 בטטות קלופות ופרוסות לרצועות דקות בעזרת קולפן. מאדים את הבטטות במחבת עם מעט שמן על להבה בינונית, עד שהן מבושלות אך עדיין מוצקות, ומצננים. ממשיכים בסלט כרגיל.
- מחליפים את האננס במנגו פרוס דק ומוסיפים טיפת תמצית וניל.