מתכון

סלט אבטיח וירוקים

הסלט הזה משלב קליפות אבטיח כבושות, אבטיח מיובש ואבטיח טרי שמייצרים משחקי טעם

7,109 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
סלט אבטיח קצת אחר של רינת צדוק. צילום: שני בריל
סלט אבטיח קצת אחר של רינת צדוק. צילום: שני בריל

לסלט מצטרפת גבינת הפטה – חברתו הטובה של האבטיח – וגם ליים, צ'ילי ולוביה טרייה חלוטה, כך שבכל ביס יש שפע טעמים ומרקמים. כיף אמיתי.

לקליפות אבטיח כבושות

לאבטיח מיובש

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מרתיחים שפע מי מלח בסיר גדול ומכינים קערת מי קרח. חולטים לוביה במשך 3 דקות. מוצאים במלקחיים ומעבירים למי הקרח.

2

מעבירים את כל המרכיבים למעט הגבינה והסילקורניה בקערה, מתבלים בשמן זית, מיץ ליים ופלפל. מערבבים בעדינות, מפזרים חתיכות סילקורניה ופטה ומגישים.