לסלט מצטרפת גבינת הפטה – חברתו הטובה של האבטיח – וגם ליים, צ'ילי ולוביה טרייה חלוטה, כך שבכל ביס יש שפע טעמים ומרקמים. כיף אמיתי.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מרתיחים שפע מי מלח בסיר גדול ומכינים קערת מי קרח. חולטים לוביה במשך 3 דקות. מוצאים במלקחיים ומעבירים למי הקרח.
2
מעבירים את כל המרכיבים למעט הגבינה והסילקורניה בקערה, מתבלים בשמן זית, מיץ ליים ופלפל. מערבבים בעדינות, מפזרים חתיכות סילקורניה ופטה ומגישים.