מתכון

סלט אבטיח, סלק וגבינה ברוטב צזיקי

חבל להסתפק רק באבטיח עם גבינה בולגרית. שף גיא מלכה מגיש מתכון לסלט אבטיח מקורי

אפריל 2019
סלט אבטיח של שף גיא מלכה. צילום: אנטולי מיכאלו
סלט אבטיח של שף גיא מלכה. צילום: אנטולי מיכאלו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לסלט

לציזיקי

אופן ההכנה

לציזיקי

1

מכניסים למעבד מזון את המלפפון, השום, הנענע, מיץ הלימון, שמן הזית והמלח וטוחנים גס. מערבבים עם השמנת חמוצה והיוגורט.

2

לוקחים צלחת הגשה גדולה ומורחים מרוטב הצזיקי בתחתית.

להגשה

3

מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט חוץ מהגבינה, מסדרים בערמה יפה על גבי הצזיקי ומפוררים מעל את הגבינה.