מתכון

סלט אביבי ירוק

תפוח עץ, שמיר, נענע וירוקים נוספים חוברים זה לזה בסלט רענן עם רוטב חמוץ-מתוק

35,074 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2020
סלט אביבי ירוק של רות אוליבר | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
סלט אביבי ירוק של רות אוליבר | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

אופן ההכנה

מכינים את הפול

1

מבשלים את תרמילי הפול במי מלח רותחים 10-5 דקות עד שמתרככים אך עדיין נותרים נגיסים (מוציאים תרמיל אחד מהמים ובודקים). מצננים וקולפים את הקליפה החיצונית וגם את השקופה הפנימית.

2

מערבבים את הפול עם יתר חומרי הסלט בקערה.

מכינים את הרוטב ומגישים

3

מערבבים את החומרים בצנצנת. טועמים ומתקנים תיבול.

4

יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים ומגישים.