החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
חותכים את הסלמון לקוביות קטנות (ללא העור).
2
מבשלים את האורז בהרבה מי מלח עד שהוא רך (אבל שומר על צורתו) בשיטה דומה להכנת פסטה. מסננים היטב ושוטפים במים קרים לעצירת הבישול. מעבירים לקערת ערבוב.
3
חותכים את המלפפונים לחצאי טבעות, קוצצים את הבצל הירוק ומוסיפים לקערה. מוסיפים מיונז ומיץ לימון ומערבבים בעדינות. טועמים ומתקנים תיבול.
4
מחממים מחבת גדולה עם מעט שמן ומטגנים את קוביות הסלמון עד להזהבה קלה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
5
מעבירים את הסלט לקערת הגשה, מפזרים את קוביות הסלמון מעל, פטרוזיליה קצוצה וטריאקי (או סויה) מעל.