החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מבשלים את האורז המלא לפי הוראות ההכנה. לאחר שהתקרר מעט מערבבים את האורז והעדשים עם שמן זית, מלח ופלפל ושמים בתחתית הקערה.
2
חותכים את הירקות: עגבניות שרי לארבע, מלפפון וצנונית לטבעות, את הבצל קוצצים דק.
3
קוצצים נענע, כוסברה, בזיליקום, ארוגולה ופטרוזיליה ומערבבים עם שאר הירקות. מניחים את הירקות על האורז.
4
מחממים מחבת עם מעט מאוד שמן. כשהיא חמה מאוד מוסיפים את הטופו וצולים מכל הצדדים. מתבלים במלח ובפלפל ומניחים על הסלט.
הצעת הגשה
5
ניתן להגיש לצד אנטיפסטי ירקות קלויים.