מתכון

סלט אנדיב סגול

סלט קליל ופריך בסגנון איטלקי, שמשלב בין טעמי האנדיב המרירים לגבינה כחולה

24,641 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2019
סלט אנדיב סגול של שף אסף בלינדר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
סלט אנדיב סגול של שף אסף בלינדר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לוויניגרט

אופן ההכנה

ויניגרט

1

קוצצים ½ תפוח לקוביות קטנות. טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי הוויניגרט מלבד השמן. את השמן מזליפים באיטיות תוך טחינה. מקררים.

הרכבת המנה

2

חותכים את שורשי האנדיב ומפרקים את העלים. מכניסים לקערה, מוסיפים את עלי הארוגולה, מתבלים בוויניגרט ומערבבים. מפוררים מעל את הגבינה וזורים את השקדים.