מתכון

סלט ארטישוק עם מיונז שקדים

הומאז' לסלט תפוחי אדמה במיונז. את תפוחי האדמה החלפתי בארטישוק, את המיונז התעשייתי - במיונז ביתי טבעוני

10,456 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2019
סלט ארטישוק עם מיונז שקדים של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף
סלט ארטישוק עם מיונז שקדים של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למיונז שקדים

אופן ההכנה

1

חולטים את שני סוגי האפונה במי מלח רותחים 2־1 דקות. מעבירים מיד לקערה עם מי קרח לכמה שניות. מסננים.

2

מערבבים בקערה את מרכיבי הסלט. טוחנים את מרכיבי המיונז בבלנדר עד לקבלת מרקם חלק. מעבירים את המיונז לקערת הסלט ומערבבים קלות. אפשר לשמור את המיונז במקרר עד 5 ימים.