החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מעבירים את גרגרי החומוס לסיר, יוצקים 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מבשלים שעה וחצי ברתיחה מלאה עד לריכוך מוחלט.
קולים חצילים
2
קולים חצילים על להבה גלויה 5 דקות מכל צד עד שהקליפה נעשית מפוחמת ומעבירים לצינון בשקית אטומה (זה יקל אחר כך על הקילוף).
3
קולפים את החצילים, חותכים גס את בשר החצילים ומניחים בקערה.
מרכיבים את הסלט ומגישים
4
מוסיפים את יתר החומרים למעט היוגורט ומערבבים.
5
יוצקים את היוגורט לצלחות הגשה אישיות, מחלקים את הסלט בין הצלחות ומגישים.