מתכון

סלט חם של פטריות, עדשים שחורות, קארי, עשבים ופטה

קארי עדשים בגרסת שבועות - העדשים זוכות לתוספת של פטריות ונגיעה של גבינת פטה שלוקחת את המנה למחוזות קלילים

16,890 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2016
סלט חם של פטריות, עדשים שחורות, קארי, עשבי תיבול וגבינת פטה. צילום: אסף רונן
סלט חם של פטריות, עדשים שחורות, קארי, עשבי תיבול וגבינת פטה. צילום: אסף רונן

.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לתיבול:

אופן ההכנה

1

מערבבים קארי, שום, שמן זית, מלח ופלפל בקערה.

2

מניחים בסיר את העדשים, מוסיפים מים עד לכיסוי העדשים. מבשלים כ-30 דקות על אש בינונית עד שהן רכות. מסננים את העדשים לתוך קערה.

3

מוסיפים את העדשים לתוך הקערה עם הקארי ומערבבים.

4

מקפיצים במחבת חמה עם שמן כדקה את הפטריות ולאחר מכן מצטרפים לקערת העדשים.

5

מוסיפים לקערה פטה, כוסברה ונענע, מערבבים בעדינות ומגישים.