מתכון

סלט חסה וגבינה כחולה

סלט קליל לשבועות שאפשר להכין בתוך רבע שעה. אפשר להוסיף תפוח עץ חמצמץ או אפרסמון פרוס דק לשדרוג ההגשה

91,060 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
סלט חסה וגבינה כחולה של מיכל מור מלמד.  צילום: רמי זרנגר
סלט חסה וגבינה כחולה של מיכל מור מלמד. צילום: רמי זרנגר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

אופן ההכנה

1

מנערים היטב את כל חומרי הרוטב בצנצנת אטומה.

2

מסדרים את מרכיבי הסלט בקערת הגשה נאה, יוצקים את הרוטב ממש לפני ההגשה.

3

הצעת הגשה: אפשר להוסיף תפוח עץ חמצמץ או אפרסמון פרוס דק.