החומרים טבלת מידות ומשקלות
לענבים
לוויניגרט עגבניות
אופן ההכנה
1
צולים ענבים: מחממים תנוור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מניחים ענבים בקערה ומערבבים עם שאר החומרים.
3
מסדרים בתבנית וצולים 10-7 דקות עד להזהבה יפה.
4
סמוך להגשה מכינים ויניגרט, מרכיבים ומגישים: טורפים את חומרי הרוטב לוויניגרט אחיד. מוסיפים עגבניות ומערבבים.
5
על צלחת הגשה שטוחה וגדולה מסדרים עלי חסה ורוקט. מפזרים פרוסות אבוקדו, מוצרלה וענבים צלויים. יוצקים רוטב ומפזרים עירית קצוצה.