מתכון

סלט חסה, ענבים צלויים, אבוקדו ומוצרלה

לא לחינם חסת בייבי ג'ם היא חביבת השפים — קריספית, מתוקה ועזת טעם

17,130 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2019
סלט חסה, ענבים צלויים, אבוקדו ומוצרלה של עינב ברמן. צילום: חיים יוסף. סטיילינג: אוריה גבע
סלט חסה, ענבים צלויים, אבוקדו ומוצרלה של עינב ברמן. צילום: חיים יוסף. סטיילינג: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לענבים

לוויניגרט עגבניות

אופן ההכנה

1

צולים ענבים: מחממים תנוור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מניחים ענבים בקערה ומערבבים עם שאר החומרים.

3

מסדרים בתבנית וצולים 10-7 דקות עד להזהבה יפה.

4

סמוך להגשה מכינים ויניגרט, מרכיבים ומגישים: טורפים את חומרי הרוטב לוויניגרט אחיד. מוסיפים עגבניות ומערבבים.

5

על צלחת הגשה שטוחה וגדולה מסדרים עלי חסה ורוקט. מפזרים פרוסות אבוקדו, מוצרלה וענבים צלויים. יוצקים רוטב ומפזרים עירית קצוצה.