מתכון

סלט טאבולה בורגול, קינואה ועדשים

סלט טבעוני עשיר בחלבון מלא מהצומח ובסיבים התורמים לתחושת שובע לאורך זמן

18,985 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019
סלט טאבולה בורגול, קינואה ועדשים של Loveat. צילום וסטיילינג: שי נייבורג
סלט טאבולה בורגול, קינואה ועדשים של Loveat. צילום וסטיילינג: שי נייבורג

הסלט הזה הוא דרך מצוינת לנצל שאריות של קינואה מבושלת. את העדשים והבורגול אין צורך לבשל, אבל הם דורשים השרייה מראש.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקישוט

אופן ההכנה

1

מערבבים את הירקות החתוכים עם עשבי התיבול הקצוצים.

2

בקערת ערבוב אחרת שמים את הבורגול, הקינואה והעדשים. מוסיפים שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים היטב.

3

מעבירים את תערובת הבורגול לתחתית קערה. מניחים מעליה את הסלט. מקשטים בעזרת עלי נענע טריים.