יצירת פלחים מדויקים דורשת קצת תרגול, אבל אם יש לכם סכין טובה וקצת סבלנות תצליחו במשימה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מניחים את הבורגול בקערה קטנה ומכסים בכוס מים. משרים במשך 20 דקות עד שהבורגול רך ובעל מרקם נגיס. מסננים וסוחטים היטב נוזלים עודפים.
2
מפלטים את הההדרים: מסירים את שני הקצוות של הפרי, ובעזרת סכין חדה חותכים את החלק שבו הציפה (החלק הלבן בקליפה) מסתיימת ובשר הפרי מתחיל. מסירים את הקרומים של הפלחים בשני הצדדים. את מה שנשאר מהפרי סוחטים. חותכים את כל הפלחים לגודל אחיד.
3
מערבבים בקערה את פלחי ההדרים, עשבי התיבול והירקות. מוסיפים 6-4 כפות גדושות מהבורגול ומערבבים בעדינות.
4
מתבלים בשאר המרכיבים ומקשטים בשקדים.