שימו לב: העוף צריך לפחות שעתיים השרייה
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
אופן ההכנה
1
מערבבים את חומרי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול.
2
מניחים את נתחי העוף בחצי מכמות הרוטב, מכסים ומשהים למשך שעתיים לפחות במקרר ואפשר למשך לילה. את יתר הרוטב שומרים במקרר להגשה.
3
מחממים מחבת צלייה משומנת קלות וצולים את נתחי העוף 5-3 דקות מכל צד עד שהם שחומים ועשויים. מצננים ופורסים.
4
מערבבים את חומרי הסלט עם הרוטב ששמרנו, מוסיפים את נתחי העוף הצלויים ומגישים.