מתכון

סלט כרובית איטלקי – קבו-פיורה אינסלטה

סלט איטלקי מלא במליחות ים תיכונית. שמן הזית, הלימון והבלסמי יוצרים תחמיץ נפלא, שעובד גם עם ברוקולי

32,310 בשלנים התעניינו במתכון זה
קבו-פיורה אינסלטה- סלט כרובית איטלקי של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע
קבו-פיורה אינסלטה- סלט כרובית איטלקי של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע

גיוונים:

• מחליפים את הפטרוזיליה בבזיליקום.

• לסלט טבעוני מחליפים את האנשובי ב-3 כפות זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים גס.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת תוך כדי ניעור. טועמים ומתקנים תיבול.

2

שומרים חצי מכמות הפטרוזיליה להגשה, ואת השאר מערבבים עם יתר חומרי הסלט והרוטב בקערה. משהים 30-15 דק’ לספיגת טעמים וריכוך הכרובית.

3

מפזרים את יתרת הפטרוזיליה ומגישים.