מתכון

סלט כרוב סגול, חמוציות ותפוחים עם אטריות זכוכית

רוטב דגים (נאם פלא) איכותי אמור להכיל רק אנשובי, מלח ומים, אך ליתר ביטחון בדקו את רשימת המרכיבים

17,502 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
סלט כרוב סגול, חמוציות ותפוחים עם אטריות זכוכית של אלרן גולדשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף
סלט כרוב סגול, חמוציות ותפוחים עם אטריות זכוכית של אלרן גולדשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

להגשה

אופן ההכנה

1

מבשלים אטריות בסיר עם מים רותחים לפי הוראות היצרן עד שהן שקופות. מסננים, שוטפים וחותכים למקטעים של כ-15 ס”מ.

2

מערבבים בקערה כרוב, תפוחים, אטריות, חמוציות ואת מרכיבי הרוטב. טועמים ומתקנים תיבול. הרוטב צריך להיות חמצמץ ורענן. אפשר להשהות את הסלט מעט או להגיש מייד.

3

לפני ההגשה: מפזרים על הסלט עלעלי מיקרו.