אני הוספתי נתחים של טונה נאה וגרגרי חיטה, שנותנים לסלט יותר משקל ונוכחות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לזיתים המתובלים
להגשה
אופן ההכנה
1
מערבבים זיתים עם שמן זית ופפריקה ומשהים שעה לספיגת טעמים.
2
מבשלים חיטה בשפע מי מלח רותחים (כמו פסטה) 15 דקות עד שהיא מגיעה לדרגת אל-דנטה. מסננים ומעבירים למי קרח לעצירת הבישול.
3
מערבבים את הזיתים והחיטה המבושלת עם צ'ילי, עלי כוסברה ופילטים של תפוזים ומתבלים במלח, שמן זית וכ- 1/2 מכמות מיץ הלימון.
4
מתבלים את הטונה גם בשמן זית, מלח ומיץ לימון ומניחים את הפרוסות על הסלט.
5
מפזרים עלי כוסברה וריג'לה ומגישים.