מתכון

סלט נבטי בר

סלט חורף חי ורענן, שיש בו המון משחקי מרקם וטעם

6,924 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2020
נבטי בר ביער חורשים. צילום: חיים יוסף
נבטי בר ביער חורשים. צילום: חיים יוסף

רצוי להשתמש בשמן זית צעיר ובועט, שיביא איתו עוד רובד טעמים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

שוטפים את נבטי הבר ושורשיהם ומנקים מאדמה, אם יש נבטים גדולים יחסים אפשר לפרק אותם לעלים.

2

קוצצים את המלפפון והבצל הירוק ומוסיפים לנבטים, מתבלים בלימון, סומאק ומלח, מערבבים וטועמים. מוסיפים שמן זית ומערבבים.