מתכון

סלט סביח

לא חייבים לצאת מהבית בשביל סביח אמיתי, מתארגנים בבית על המנה הטעימה והעשירה בברזל וסידן

4,405 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019
סלט סביח של Loveat. צילום וסטיילינג: שי נייבורג
סלט סביח של Loveat. צילום וסטיילינג: שי נייבורג

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

פורסים את החציל לפרוסות בעובי של 2 ס"מ ומסדרים על תבנית, מברישים היטב בשמן זית ובוזקים מלח, מסדרים ליד פרוסות החציל את עגבניות השרי ומכניסים לתנור ל-20 דקות, עד שפרוסות החציל שחומות והעגבניות משילות קליפתן.

3

מתבלים את הפטרוזיליה במעט שמן זית, מלח ופלפל.

4

שמים בתחתית צלחת את הטחינה כך שהיא מכסה את כולה. מסדרים את כל המרכיבים בקבוצות-קבוצות על הטחינה.

הצעת הגשה

5

אפשר להגיש עם פלפל ירוק חריף ולחם.