החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
פורסים את החציל לפרוסות בעובי של 2 ס"מ ומסדרים על תבנית, מברישים היטב בשמן זית ובוזקים מלח, מסדרים ליד פרוסות החציל את עגבניות השרי ומכניסים לתנור ל-20 דקות, עד שפרוסות החציל שחומות והעגבניות משילות קליפתן.
3
מתבלים את הפטרוזיליה במעט שמן זית, מלח ופלפל.
4
שמים בתחתית צלחת את הטחינה כך שהיא מכסה את כולה. מסדרים את כל המרכיבים בקבוצות-קבוצות על הטחינה.
הצעת הגשה
5
אפשר להגיש עם פלפל ירוק חריף ולחם.