תוספות לגיוון:
• 250 גרם קוביות פילה של דג טרי ונא (סלמון, טונה, לוקוס או מוסר).
• פתיתים של 2 ביצים מקושקשות.
• 200 גרם טופו מגורר.
• קופסת טונה משומרת ומסוננת.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
להגשה
אופן ההכנה
1
שמים אורז בסיר עם 2 כוסות מי ברז ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 15 דקות. מצננים, ואם ממהרים, שוטפים במים.
2
בינתיים מערבבים את חומרי הרוטב.
3
מערבבים את האורז עם יתר החומרים ועם הרוטב, מפזרים אפונת ווסאבי מעל ומגישים מייד.