הטיפ המושלם למנה מושלמת:
גבינה עם מעל 25% שומן תהיה תמיד טעימה יותר בטמפרטורת החדר. מומלץ להוציא את הגבינה מהמקרר כשעה
לפני ההגשה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לוויניגרט מייפל
לקשיו מקורמל
לסלט
אופן ההכנה
לרוטב
1
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת זכוכית עד לקבלת רוטב אחיד.
לקשיו המקורמל
2
מרתיחים את הסוכר והמים בסיר קטן. מקטינים את האש ומבשלים את הסירופ כ־4 דקות עד שהוא מסמיך ונוצרות בועות קטנות. מוסיפים את הקשיו ומערבבים ללא הפסקה עד שהקשיו מצופה במעטפת לבנה. מקטינים את האש וממשיכים לערבב עד שהסוכר שעוטף את הקשיו מתקרמל. מעבירים את הקשיו המקורמל לנייר אפייה, מצננים וקוצצים.
3
מחממים תנור ל־200 מעלות במצב גריל. מסדרים את פרוסות הגבינה על תבנית מרופדת בנייר אפייה וצולים כדקה בתנור.
4
מערבבים בקערה את מרכיבי הסלט עם הוויניגרט ואגוזי הקשיו המקורמלים. מניחים מעל את הגבינה הצלויה ומגישים.