החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבשלים את הסלקים הלא קלופים בסיר מים עם 2 כפות סוכר כשעה, עד לריכוך. מקלפים, מצננים מעט וחותכים לקוביות. מכניסים לקערה ומניחים בצד.
2
מערבבים בקערה את היוגורט וקליפת הלימון המגוררת.
3
קוצצים את הזעתר והפטרוזיליה, מערבבים, ומוסיפים שליש מתערובת העשבים ליוגורט. מערבבים היטב.
4
מתבלים את קוביות הסלקים לפי הטעם במלח, פלפל, שמן זית ומיץ לימון. מוסיפים כפית סילאן, את שארית עשבי התיבול הקצוצים והאגוזים (משאירים מעט אגוזים בצד), ומערבבים הכל.
5
יוצקים לצלחת את היוגורט המתובל, ומעליו מניחים את סלט הסלקים המתובלים. מפזרים מעל גבינת טולום וזורים כמה אגוזים שבורים.