לייזה פאנלים מכינה סלט נפלא. חגיגה מקורמלת מתקתקה עם הבהובים אסייתים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות).
2
זורים מלח גס בנדיבות על תבנית חסינת חום ומניחים את הבצלים והסלקים בשלמותם (אפשר גם לעטוף בנייר כסף, כל סלק ובצל לחוד).
3
צולים בתנור לריכוך, כשעה וחצי.
4
מוציאים מהתנור, מצננים וקולפים (הסלקים יתכווצו וזה בסדר גמור, הטעם שלהם התעצם).
5
מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה קטנה.
6
פורסים את הסלקים והבצלים איך שרוצים. לפני ההגשה מפזרים את השומשום הקלוי, הבצל הירוק, הנענע והרימונים ומזלפים את הרוטב.