מתכון

סלט עגבניות ועדשים שחורות

סלט עשיר ומזין שהוא דרך נפלאה ליהנות מקטניות גם בקיץ

דצמבר 2020
סלט עגבניות ועדשים שחורות של עופרי זוטא (צילום: shutterstock)
סלט עגבניות ועדשים שחורות של עופרי זוטא (צילום: shutterstock)

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבשלים עדשים בסיר עם מים (ללא מלח) כ 20- דקות עד לדרגת אל-דנטה. מסננים ומעבירים לקערה .

2

מטגנים בצל במחבת עם 3 כפות שמן חם במשך 4 דקות עד שמזהיב.

3

מוסיפים את הבצל המטוגן לקערה עם העדשים ומערבבים עם שאר חומרי הסלט. טועמים ומתקנים תיבול.