חשוב, כמובן, שהנקניקיות יהיו באיכות טובה וממקור מקצועי ואמין, כמו אלו של השרקוטייר אלן טלמור.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
צולים את הנקניקיות
1
מחממים שמן זית במחבת על להבה גבוהה, מפרקים את קצות הנקניקיות מהמעטפת ודוחפים את בשרן החוצה בעזרת הידיים, לצורת כדורים קטנים, ישירות למחבת. מקפיצים 3-2 דקות עד שהבשר מוכן.
צולים את הירקות
2
צולים עגבניות תמר במחבת על להבה גבוהה או בגריל עד שהן צרובות.
3
צולים בצלים ירוקים באותה מחבת או בגריל עד שהם צרובים.
מרכיבים את הסלט
4
מערבבים את חומרי הסלט עם כדורי הבשר והירקות הצלויים.