מתכון

סלט עדשים מונבטות וגרגירי רימונים

אורנה אגמון ואלה שיין, הלוא הן אורנה ואלה, מעניקות מתכון לסלט עדשים שכולו בריאות

13,034 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
סלט עדשים מונבטות וגרגירי רימונים של אורנה ואלה. צילום: בועז לביא
סלט עדשים מונבטות וגרגירי רימונים של אורנה ואלה. צילום: בועז לביא

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

משרים את העדשים 8-10 שעות במים, מסננים, מניחים במסננת ומנביטים לילה או יותר, עד שיוצא נבט קטנטן.

2

מרתיחים סיר עם מים ומבשלים את העדשים כחצי דקה-דקה במים רותחים. מסננים ומייבשים היטב.

3

מערבבים את העדשים עם גרעיני הרימון, מוסיפים סירופ רימון, שמן זית, עשבי תיבול ומלח. טועמים ומתקנים תיבול.