החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב אריסה לימוני
אופן ההכנה
1
מבשלים עדשים בסיר עם שפע מים רותחים 25 דקות עד לריכוך (היזהרו מבישול יתר). מסננים.
2
מחממים תנור ל- 200 מעלות.
3
מערבבים קוביות בטטה עם שמן זית ומלח ומניחים בתבנית. אופים 20 דקות או עד שהבטטה מוכנה.
מכינים את הרוטב ומגישים
4
מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת. שמים את העדשים השחורות והבטטה בקערה גדולה. מוסיפים את הירקות, עשבי התיבול ושקדים, יוצקים את הרוטב, מערבבים ומגישים.
לבלוג של זהר לוסטיגר בשן