מתכון

סלט של עלי תרד, סלרי, תפוחים וגרגרי רימון

סלט טרי ומרענן מעלי תרד שמרכיביו השונים מעניקים לו חמיצות, מתיקות ומרירות

28,901 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2019
סלט של עלי תרד, סלרי, תפוחים וגרגרי רימון של מורן מזרחי | צילום: דניה ויינר | סגנון: טל סיון-צפורין
סלט של עלי תרד, סלרי, תפוחים וגרגרי רימון של מורן מזרחי | צילום: דניה ויינר | סגנון: טל סיון-צפורין

הקפידו להשתמש בעלי תרד טריים וצעירים, שנעים לאכול אותם חיים – בלי בישול או חליטה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לתפוחים

לסלט

אופן ההכנה

מכינים את התפוחים

1

מחממים מחבת עם חמאה וסוכר, מוסיפים תפוחים ומקפיצים אותם כ- 4-3 דקות עד שהם הופכים שקופים ומתרככים מעט. מצננים לטמפ' החדר.

מכינים את הסלט

2

מערבבים את כל החומרים לסלט ומתבלים ממש לפני ההגשה. מוסיפים תפוחים ומערבבים.