מתכון

סלט פירות עם גרניטה לימונצ'לו ונענע

גרניטה קפואה יכולה לרענן את סלט הפירות האלמותי - גם בזכות הטעמים החמצמצים וגם בשל המראה האטרקטיבי

סלט פירות עם גרניטה לימונצ'לו ונענע של קרן ואיציק קדוש. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן
סלט פירות עם גרניטה לימונצ'לו ונענע של קרן ואיציק קדוש. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לגרניטה

אופן ההכנה

1

מעבדים את כל מרכיבי הגרניטה במעבד מזון בפולסים עד לקבלת תערובת כתושה גס.

2

מסדרים את הפירות בצלחת הגשה ומגישים את הגרניטה לצידם.