מתכון

סלט פלפלים ועגבניות ים תיכוני

התיבול בחומץ מיושן מעניק אנינות לפלפלים הקלויים. הגישו לחם כפרי או בגט ליד הסלט העסיסי הזה כדי לספוג את המיצים

4,115 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2020
סלט פלפלים ועגבניות ים תיכוני. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע
סלט פלפלים ועגבניות ים תיכוני. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע

רוצים להשקיע יותר?

מכינים פלפלים קלויים ומוחמצים תוצרת בית: מניחים אותם תחת גריל לוהט או על להבת כיריים והופכים עד שהקליפה משחירה וניתקת מכל הצדדים. מניחים בכלי אטום לקירור. מקלפים, מגרענים ומשהים בחומץ לפחות שעתיים. אפשר להוסיף לתחמיץ שיני שום פרוסות.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים פלפלים עם חומץ, תימין ושום ומשהים לפחות 15 דקות ועד שעתיים-שלוש.

2

לפני ההגשה מוסיפים עגבניות שרי, זיתים, עלי בזיליקום וצלפים. יוצקים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מגישים מיד.