החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקרוטונים
אופן ההכנה
לקרוטונים
1
מחממים תנור ל -180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. מפזרים קוביות פוקאצ'ה בשכבה אחידה, מזלפים שמן ומתבלים במלח. אופים כ-10 דקות עד שהן זהובות. מצננים ושומרים בקופסה אטומה עד 3 ימים.
לירקות ולבייקון
2
מעלים את חום התנור ל 250- מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה. מניחים כרשות בתבנית וצולים כ-10 דקות עד שהן חרוכות לגמרי מבחוץ. מצננים מעט, מקלפים את השכבה החרוכה וקוצצים דק. משאירים את התנור דולק. מפזרים פטריות בתבנית ומברישים בשמן זית. צולים 6-5 דקות עד שהן זהובות. בינתיים מחממים מחבת יבשה ומטגנים בייקון 3-2 דקות עד שהוא קריספי. מצננים מעט.
להרכבת המנה
3
מערבבים את כל החומרים למעט הקרוטונים בקערת הגשה, מתבלים במלח ופלפל, מזלפים שמן זית, מפזרים את הקרוטונים, מערבבים ומגישים מיד.